HEJDÅ

som många kanske har märkt så orkar jag inte blogga. Kommer ha kvar bloggen om jag har nåt att skriva om nån gång, men jag kommer inte skriva mycket. hejdå alla läsare, hejdå bloggen!

Dag 29: Den nyaste bilden på dighaha, satt bakom mig på spanskan och ropade helt plötsligt, då vände jag mig om och fastnade på den här finfina bilden ;)

Dag 28: En tokig bildhaha, diggar den här bilden stenhårt! :D

HEMMA! :D

är hemma nu efter en OTROLIGT dryg bilfärd, satt och läste hela tiden. Läser Djävulen bär prada, den boken är grym! ikväll ska jag då gå och lägga mig tidigt, är grymt trött och har fotbollskola imorron, det kommer bli grymt kul! Har ju sportlov nu, det är fotbollsskola måndag, tisdag och onsdag, sen blir det bara att vara med kompisar, så skönt! :D
ska gå och packa upp nu, hejs!

Umeå!

Är i umeå och hälsar på några nu. Just nu sitter jag och ser på juventus - milan. Milan leder med 1-0! Har varit på stan idag, inhandlade en vit farfarströja (ops, min tredje, älskar sånna!), jag köpte gråa converse och en turkos sporttop! Skriver på mobilen så jag kan inte lägga in några bilder, alltså inga 30 dagar! Nu slutade matchen, ska gå, hej!

varmt!

det är typ underbart väder ute idag! ska göra nåt nu så jag får tiden att gå fram tills klockan fyra då jag ska till optikern, måste typ kolla så att linserna fortfarade är bra. Efter det ska jag kanske göra nåt med lina, vi får se. sen så ser jag väl nån film och går och lägger mig gode tidigt. Ska till umeå imorron, så kommer ha väldigt dålig uppdatering under helgen, ungefär som nu då ;)

Dag 27: En bild som du alltid skrattar åtni måste ha varit med  för att fatta, och som synd är så var bara jag och emma med, så det är nog bara jag och emma som skrattar :)

Dag 26: Någon/några du alltid har roligt meddålig kvalitet, menmen, våran klass förra året på examen. Men man har alltid kul med våran klass! i alla fall enligt mig, vet att inte alla tycker det, men det är ju faktiskt deras problem, inte mitt!

SÄMST!

Sämst uppdatering, känner att jag ver lite lat som la av typ nån dag innan jag hade gjort klart 30 dagar. Ska lägga in två varje dag nu tills jag har gjort klart, det kommer en snart!
asså bilder som får mig att skratta, jag måste ju lxm tänka på personerna, börjar mest skratta för att dom ser så söt ut, men själv håller dom inte med om att dom är söta, synd för mig...
aja, nästa inlägg om nåra minuter,  puss! :*

plugg!

ska ta och plugga det sista av biologin nu. funderar på att gå ut cóch sätta mig i solen och göra det!ikväll blir det teater, fick rollerna förra gången och ska börja öva idag, kulkul! ska gå och plugga nu, hejs!

RSS 2.0