Dag 25: En person som alltid gör dig glad



Dag 24: En bild som gör dig glad



gillar den här bilden, och börjar alltid tänka på då vi var på fingerman med klassen då jag ser den. Så grymt kul det var!

Ser film!

Ser nån film, är med moa, sanna, emma, maris och lina, ska sova hos moa inatt. Har haft det grymt kul, men just nu är jag så trött så jag sitter typ och sover då jag ser filmen. Ska fortsätta se filmen nu, tjo!

Dag 23: En bild från i sommras



laget efter vi hade vunnit silver i kokkolacupen, fakesmile på dom flesta, så grymt sura alla i vårat lag var, speciellt på domaren, han var så grymt dålig. Och så spelade vi final mot Kokkolas hemmalag, och så hade dom beställt en limousin till matchen, som dom visste att dom skulle vinna. Lovar, dom mutade domaren...!
Men ja, ska it klaga så jättemke nu då, en grymt kul cup, om man inte räknar med det där då. Vi spelade match mot norrmän på skolan, hade jättekul med laget, som vi alltid har på cuperna, vårat lag är bäst!

fredag!

står här och sjunger högt och fint! just nu är det take a bow som spelas och sjungs, låter grymt, funderar på en karriär som sångerska!
Har varit på stan idag med Emma, Maris, Maris och John, det var kul, Emma och John slog vad om hur länge det tog att åka buss in till stan, Emma vann.
Imorgon ska jag på fotbollsläns, vi ska ha teori hela förmiddagen, sen på eftermiddagen är det fotbollspass, det ska bli grymt kul! :D

Stan!

Sitter i uppis och väntar på bussen, vi ska på stan. Ska gå med emma och kan hända att vi går med några andra också! Vi var på ungdomsmottagningen idag, vi fick typ svara på en massa frågor, sen så när vi kom tillbaka så hade vi spanskaprov, det gick väl rätt så bra, ska få fortsätta med det på måndag, carro hade typ gjort ett för långt prov, aja, ska gå till bussen nu, hejs!

Dag 22: En bild på en tid du saknar



det här var bara första bästa bilden från den tiden, saknar til tiden i höstas och vintern förra året, fan vad mycke saker jag gjorde då, nu känns det som jag bara är hemma och drygar hela tiden. Lina är typ den personen som jag var mest med under de två perioderna, älskar dig, du betyder massor! <3

rubrik saknas

och en till sak som saknas är nåt att skriva om, kör inlägg om 30 dagar, men sen kommer ni it få veta nå om vad som hände idag, helt vanlig ståkig torsdag. ska på ungdomsmottagningen imorron med tjejerna från klassen. Där fick ni nåt iaf, aja, har man fantasibrist så har man, hejdå!

glee!

har just sett glee, det är grymt, älskar den serien! ska ta och göra sista rycket att plugga spanska sen så ska jag gå och lägga mig!
Har också sett en vid video då jag och emmy uppträdde på småstjärnorna då var åtta år, jag höll riktigt på att dö av skratt vissa gånger. Så grymt små vi var, det kändes som att vi var mycket större!

Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig



mamma, hon ställer alltid upp. jag har världens bästa mamma! <3

when nothing goes right, go left.

Jag hade svomorgon idag på grund av att jag har fotboll efter skolan, orkar inte förklara. Mamma äckte mig då vanlig tid och jag ville verkligen inte gå upp, så grymt skönt det var då jag kom på att det var sovmorgon, så jag fick sova en och en halv timme till!
Det har väl inte hänt så värst mycket idag, har skrivit bokrecension på boken Saknad, det är JOBBIGT, vad fan är det för ett budskap på en deckarbok?!
Boken var ändå rätt så bra, bättre än nån vi har läst tidigare med klassen. Sen så var jag då på fotbollsträning, det var kul, fotboll är alltid kul! Ska på läns i helgen, först ska vi typ ha teori hela förmiddagen, sen ska vi ha ett fotbollspass på eftermiddagen!



det här är boken vi läser, med den nya fina framsidan, det har typ kommit tre framsidor till efter det här, den är 11 år gammal boken ;)

Dag 20: En bild på dina närmaste



några av dom, inte riktigt alla, selma saknas! <3


Dag 19: En person som är snygg



dock en väldigt gammal bild, men emmy är då en grymt snygg person! :D
är på mamma och pappas dator, så har typ bara gamla bilder!

teater!

ska börja fara till teatern alldeles strax, har för mig att vi ska få rollerna idag, men kan vara nåt jag drömt, vet it. grym koll!
känner att jag har börjat blogga mindre och mindre nu, har typ inget såhär superkul att blogga om.

idag på bilden tyckte lina min krypande gubbe såg ut som en hund och emma tyckte min hängande gubbe såg ut som en apa... vilka kompisar man har!
Måste plugga spanska idag efter teatern, har prov på fredag. tror ändå det kommer gå bra, kan det mesta i alla fall känns det som!
vilket tråkigt inlägg, men hörs kanske efter teatern!

träning

har träning snart, ska först träna med kommunlaget, sen blir det med division tre laget. Nog för att det är mest 95:or och 94:or i det laget typ, men ändå. Blir typ att träna i tre och en halv timme, kommer typ vara död i slutet. Hoppas det är kallt imorron, över -15 i alla fall, då slipper vi åka länngdåkningsskidor på gympan! :D

fotboll

asså fotboll är verkligen den bästa sporten som finns, det är så grymt kul att spela och att titta på! Spela slår då klart att titta stort! Barcelona är helt klart det roligaste laget att titta på, dom spelar så skön fotboll, bara passar hela tiden.
Aja, sitter och kollar på bercelona nu, mot Atletico Nånting, men det är halvlek nu.
Missade solsidan idag, det ver lite sorgligt, men satt och såg the last song med mamma. Satt typ å grät, till filmen alltså, usch!
har tränat idag, sen har jag haft håret uppsatt i en knorr sen jag duschade, ska gå och försöka göra nåt åt håret, men det är väldigt stor risk att det blir att ha knorr imorronpå skolan också, men vi hörs!

tusen gånger starkare

Jag och selma såg en film igårkväll som heter tusen gånger starkare. Det handlar om en klass där killarna bestämmer typ allt, de pratar rakt ut och så men blir aldrig tillsagda av lärarna. Så kommer en tjej till klassen som heter Saga, och hon har typ gått på skolor överallt i hela världen, hennes pappa jobbar på olika ställen i världen, så hon har lärt sig att ta för sig. Så börjar typ tjejerna se upp till henne och hon lär dom att ta för sig mer, men lärarna tycker inte om när tjejerna tar för sig, dom tycker att tjejerna ska vara snälla och inte säga något.
Jamen i alla fall, de här filmen var grymt bra, rekommenderar den, i alla fall för dom som inte behöver så jättemycket action eller liknande i sina filmer :)

Såg också You again, den var kul, fick sig många skratt, grymt bra kommedifilm!

Dag 18: En bild på din fritid



fotboll, mycke av min tidgår åt till fotbollen, så pluggar jag lite, så är jag med kompisar. det är typ mitt liv. låter ganska tråkigt, men dte är egentligen ganska skönt. gillar det!

Dag 17: En ovanlig bild



haha, linus och john på påskracet. Det är nåt vi har på skolan varje år, fyra från vaje klass, två killar och två tjejer klär ut sig och springer en hinderbana, här är linus och john, jag och tea var tjejerna från klassen.
Tjejerna binder ihop sig och killarna binder ihop sig, så får man springa, man får skratta rätt så mke varje år. grymt kul!

Dag 16: En bild på dig själv



här hade jag damp på tvn för at dosan inte ville vara med, och selma passade på att leka lite papparazzi.

Dag 15: En person som du vill vara med



Hehe, båda på den här bilden är grymma, vill vara med båda, var typ länge sen jag träffa tjejen till höger eftersom hon har slutat fotboll. Men ser ju hon lite då å då på skolan :D

missat nåra dagar, alla kommer i ett inlägg senare!

Har missat några av dagarna i 30 dagar, har it haft lust att blogga, har inte varit på datorn nå igår!
Idag har jag varit med Selma och jag ska vara med hon mer ikväll. Nu ska jag gå upp och städa rummet lite snabbt och sen ska jag börja på svenskaläxan, har 70 sidor att läsa till på måndag + svara på frågor, så ska jag läsa 30 sidor i engelskan också, känns som att det kommer bli att läsa mycket imorron...
ska gå, hejs!

träning!

ska och träna snart, första gången på hur länge som helst!
eller får väl it träna så mke, men iaf röra en boll. är typ inte helt frisk än, min hals är fortfarande lite sjuk ;)
ska gå och leta up benskydden nu, hejs! :D


vilken dag!

Så här ser dagen ut:
Hkprov, matteprov, spanska, lunch, engelska, gympa, hem å äta, träning, sova!

Ska lägga mig hur tidigt som helst idag, vill bara sova!!
Nu ska jag då på skolan och börja min ( inte så) jätteroliga dag! SES!

Rock!

Har nyss varit och kollat på Selmas klass när dom hade musikcafé, dom var då helt grymma! Några av killarna spelade då en låt då dom var väldigt fint klädda, fick tyvärr inga bra kort, dom hoppa runt så mycket! Måste plugga hk nu, har prov imorron. Sen så måste jag läsa lite i våran engelskabok, så vill jag se fotboll, så vill jag lägga mig tidigt. Tiden räcker verkligen inte till! Har tagit spruta idag, det gjorde ont, men nu är det över! :D Jag är så grymt trött! Somnade i soffan idag efter skolan, känns som en bra idé att lägga mig tidigt! Ska plugga lite nu, hejs!

Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider

emma, svar på kommentaren på förra inlägger: självklart att vi gör!!!



haha, förlåt, men var tvungen! börjar alltid tänka på klassresan i femman när jag ser den här. hah! :D

så less...

så less på kylan, vet it hur kallt det är nu, men imorse var det -27 grader! var tvungen att hoppa över fotbollen idag för att jag har varit sjuk, imorron får jag börja träna igen! eller ska vara med och typ passa och ta det lite lugnt :)
ska ta livmoderhalscancer spruta idag, det är den tredje och sista, skönt! dom gör förbannat ont!
efter det ska jag och kolla selma då hon och hennes klass sjunger och spelar, hon går som sagt var musikklass ;)
Var på musiken idag eftersom jag inte hade nån sovmorgon, jag och Sanna satt i ett rum och spelade och sjöng en massa låtar, vi hade gode skoj! Anna, våran musikfröken, kom då in mitt i allt med en låt som hon tyckte vi skulle spela, och gissa vilken det var?... baby av justin bieber, en av världens sämsta låtar tror ja..
ska hoppa in i duschen nu, mit hår är hemskt, ses!!


Dag 13: Du och någon klasskompis



lite gammal bild, men är på mammas å pappas dator. Till vänster är det jojjo, som går i min parallellklass, sen mer åt höger, långt borta är det selma, som går musikklasspå en annan skola. I mitten är det jag, sen emmy och längst bort emma. Jag pratar om dom i röd/vita tröjor. Emma är den enda som går i min klass nu, men alla vi har gått i samma klass från ettan-femman :D
Vet att jag, emmy och jojja var fina i håret! :D

jag sover inte ... jag gliiiiiiider

har just kommit hem från skolan, slutade tidigare eftersom vi inte hade nån bild idag, lite synd eftersom bild är det roligaste ämnet. menmen, att sluta tidigare är alltid skönt!
Nu har jag tänkt plugga lite hk eftersom vi har prov på torsdag märkte jag idag, har trott det har varit vecka 6, men det var visst vecka 7 ;)
So-provet är framflyttat till efter sportlovet för att så många är sjuka. Då har vi ist prov i sex och samlevnad innan sportlovet. Innan lovet ska vi också skriva en bokrecension + tankar kring boken i svenska, vi ska göra det i engelska också men vet inte om det är efter eller före lovet.
Aja, ska plugga, ses!



eb tråkig bild till en tråkig blogg.... har typ aldrig bilder i inläggen som inte är 30 dagar :o

sitter här och fryser

sitter och fryser som jag vet it vad, håller fan på att dö!
jag vill ut och gå eller nåt, typ komma ut, ha frisk luft, fast eftersom det är - 27 ute så känns det inte så jättejättelockande...
får väl se, kanske klär på mig jätteordentligt och går ut, men går ut med nån isf, ska höra med nåra, ni får gärna höra av er om ni vill följa!
aja, hörs!

vilken jävla känsla.

Att vara kär är världens bästa känsla. Man gillar nån person extra mycket och tänker extra mycket på den personen. Men att vara kär är också grymt jobbigt då känslorna man har inte blir besvarade av den personen.  och det är jobbigt då man känner att man är personen som inte besvarar känslorna.
Egentligen, det är ganska otroligt att två personer kan falla för varandra då det finns 6 miljarder andra människor. Att man just ser varandra.
Alla sånger och filmer handlar ju om kärlek vid första ögonkastet, men egentligen, man måste ju lära känna en person för att bli kär på riktigt, i alla fall enligt mig.
Jag är så less på folk som gör slut och blir tillsammans en miljard gånger, så less på dom som är elaka mot deras pojkvän/flickvän.
Kan inte alla bara leva och vara glada för att de vet att det finns folk som älskar en, för det finns folk som älskar alla.

Dag 12: En bild på någon du har varit kär i



haha, jesper, det var länge sen, men ändå ;)
skiljer nog ännu mer i längden nu, men det är inte jag som är kort, det är han som är superlång!

glad alla hjärtans dag!

Har haft vänskapsdag idag på skolan, tror det var pga att det var alla hjärtansdag med är inte säker. Vi såg då någon film, hade massage och pysslade idag. Tyvärr så är min kära fru sjuk så jag kunde inte hälsa glad alla hjärtans dag till henne! men om du läser det här, glad alla hjärtansdag emma! :-*<3<3<3<3

vi hade en lång rast idag så hela klassen var i uppis och kollade då tim spelade biljard mot olika personer, det slutade med att tim använde kön fel väg och nu får inte 8B spela biljard nånting innan sportlovet...

blir att fara och kolla på träningen idag, får tyvärr inte vara med än, men det är iaf bättre att titta än att vara hemma.
Ska göra veckans svenskaläxa nu, hejs!

Skolan imorron!

Längtar typ till skolan! Har inte varit där sen i måndags. Nu har jag haft en kväll framför tvn och sett solsidan och sherlock holmes! Ska lägga mig nu, godnatt!

Dag 11: En person du kan berätta allt för



denna söta person kan jag berätta allt för!

fotboll!

blir att se fotboll idag, ska iväg med Selma! Igår på dagen hade jag så kul att jag såg tre fotbollsmatcher, Manchester United - Manchester City var den roligaste att titta på, fan vad snyggt mål Rooney gjorde! Typ årets mål!
Jag såg också Arsenal mot Wolves och Liverpool mot Wigan. Var väl it alltför uppmärksam på dom två matcherna ;)
Det var kul igårkväll, var med Lina och gjorde ett fint bildkollage av henne. Alla kommenterar hur söt hon är på dom bilderna tycker jag :D


bildkollage till min lilla vän lina!

OBS! korten är gamla! vissa är från 2008 och vissa är från i somras ;)


lina has left the building, så hade hon it det ;pPpPpPPPPpP

lina har SÄMST humor! eller...? säger hon att jag ska skriva, men hon har sämst humor, så äre bara!
vi sitter å drygar framför datan, men vi har ändå kul, för båda har en sån humor så det är nästan inte sant!!
på måndag är det allahjärtans dag, bara så ni vet! :D

Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll



Nummer 8 på den här bilden är verkligen snäll. visste inte om jag fick lägga upp en bild på henne så det blev en bakifrån!
Har ju massor av snälla kompisar, men det här är en tjej som är lite extra, en sån som man kan berätta allt för och så. Älskar dig! <3

Finnar? :(

Haha! Pappa har köpt en ny box till tvn, så fick han bara in finska HD kanaler. Så gick jag in på blogg.se, och den första reklamen jag såg där var : finnar? :( Haha! Höll typ på att skratta ihjäl! Men ikväll kommer lina, vi ska typ se nån film eller nå. Prata om allt jag har missat å så. Kommer mer inlägg senare!

Vet att bloggen har blivit lite smått tråkigt!

Har ju gjort så mycket som att ligga i soffan och läst idag, som undantag, brukar ju bara kolla på tv. Men imorron ska jag nog vara med lina, har inge feber nu! Jag har inget att skriva om, det är därför bloggen blivit som den blivit. Ni får stå ut med det i max 2 dagar till. Kommer ju ha lite att skriva om imorron. Ska då ut och gå imorron! Fan vad sugen jag är på att komma ut! Känner att jag vill ut och gå långt, men efter en km kommer jag fan vara död, man blir hur slö som helst då man har feber. Aja, ska fortsätta se reprisen av Newcastle - Arsenal matchen. Hejs!

Börjar bli frisk!

Har tagit av mig pjamasen för första gången på flera dagar, oj så skönt! Har fortfarande feber och ont i halsen, men har tagit ipren så känner mig typ frisk nu! Ska ta det lugnt ikväll, imorron är planerna att sitta barnvakt till gabriel tillsammans med lina på kvällen. Får se hur jag mår imorron, hoppas verkligen jag orkar! Jag har då sett mer tv den här veckan än jag har gjort under hela året. Ska gå och se lite mer tv nu! Puss!

Dag 9: Någon i din släkt


är på mammas och pappas dator så har typ inga bilder. så det fick bli en som redan har varit inne tidigare.

love and other drugs

ska se love and other drugs nu.
blir att vara hemma från skolan imorrn också. Trodde jag skulle bli frisk, men ikke då, har feber igen :(
nu ska jag då sätta mig och se tredje filmen för idag, har sett P S i love you och nån film från andra världskriget.
Och så har jag sett massor av tv.
Vi ses på måndag skolan!! längtar typ... sjukt...

Dag 8: En person som du saknar

lämnar er utan bild här.
det finns personer jag saknar, men antingen har jag ingen bild på dom eller så vill jag helt enkelt inte avslöja den personens namn.
ja, ni får dag 9 imorron. hejs!

längtar till skolan, är jag konstig?

har varit hemma i tre dar nu, och är så grymt less på att vara hemma, det finns ju inge att göra. är piggare idag, har typ it så jättemke feber. fast kan verkligen inte prata, å det är asjobbigt, får typ it fram ett ljud.
har läst allt på facebook sjuttioelva gånger och läst massor av olika bloggar.
jag börjar få mindre och mindre att skriva om på bloggen. men aja, ska läsa lite fler bloggar nu, ses!

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp

tar den här med en gång, annars hinner jag it, ska gå å lägga mig i soffan nu!



vi spelade vattenpoker, eller vad det nu heter, hos tim, vi var sex stycken och allt det där blev uppdrucket + lite till. fyfan vad illa man mådde. haha, minnen, alla ni som var med, om man säger jackass, vad tänker ni på? ;)

Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

hittade ingen mild på mig OCH nån jag inte varit med på länge, men här kommer en bild på en kompis jag inte varit med på länge. han försökte leka lite cool då han var med mig och lina en gång, han sa att han skulle bli modell för nån katalog nån dag, men ja, får väl se ;)




är typ helt jävla död.

jag orkar typ inte vara uppe ur soffan 5 minuter, kan inte prata och allt som har med att röra på sig tar emot som satan.
trodde jag var frisk imorse, nästan ingen feber, fast grymt hes, men nejdå,
orkar verkligen inte vara sjuk nå mer, får inte fara till skolan imorron, och troligast inte på fredag heller om mina föräldrar får bestämma...
har i alla fall får hem min bok från skolan, så har lite att göra imorron. har varit lite dålig på att uppdatera, alla inlägg som har kommit de senaste dagarna är typ från mobilen, har it orkat gå till datorn.
det betyder att jag inte har gjort nå med 30 dagar, det kommer både dag 6 och dag 7 ikväll. Är lite piggare nu, har ätit ipren och duschat, duschen gör verkligen underverk, känner mig grymt mke piggare.




fan vad hag längtar till sommaren!

Svinalängorna

Har börjat läsa en bok som heter svinalängorna. Har inte riktigt kommit in i boken än. Det blir väl att läsa mer imorron, måste stanna hemma imorron också säger mamma, på torsdag får vi väl se. Ikväll blir det att cougar town om jag orkar vara uppe så länge. Sov då tre timmar idag, tänkte se film, men kom inge längre än att starta datorn så orkade jag verkligen inte. Jag somnade ett och sov till fyra då jag vaknade av att jag fick ett sms av nån. Nu blir det nog att se house, hejdå!

har nån idéer på vad man kan göra då man är hemma?

jag har väldigt tråkigt, sitter framför tvn hela tiden. och eftersom min lillebrorsa är hemma så är det typ barnprogram hela tiden. funderar typ på att fara å låna nån bok på biblioteket.
ska be nån av mina få kompisar som är på skolan idag att ta med boken vi läser i svenskan.
nu ska jag sätta mig framför tvn igen, blir typ trött då jag är uppe i 5 min, åh, HATA ATT VARA SJUK!
hejdå!

Feber

Jag har 39 graders feber, det blir nog ingen skola imorgon. Eftersom jag inte har tagit med mig några saker hem idag, för jag trodde verkligen att jag skulle på skolan imorron, kände mig bara grymt trött på skolan, så blir det nog bara ligga i soffan och sitta framför datorn imorron. Får se om jag orkar och får fara på teatern imorron, vi ska läsa igenom pjäsen. Men det är inte stor chans att jag får fara. Det suger verkligen att vara sjuk, kommer it orka sitta still imorron. Aja, puss och hejs, hoppas ingen av er blir sjuka, förlåt om jag har smittat nån på skolan! ;)

Dag 5: En gammal bild på dig själv



mästerbagaren...

sjuk typ

måste hoppa över träningen ikväll, min hals protesterar och jag är nästan säker på att jag har feber, eller i alla fall komma få. ska och kolla på träningen i alla fall. fryser så in i helvete, ska gå och sätta mig i soffan och lägga beslag på filten nu, tjaooo!!!

Just nu klagar jag på allt känns det som...

Inte alls sugen på att fara till skolan, men man måste ju, tyvärr. Det är typ 20 minus ute, jag som hade börjat tro att våren kanske började närma sig lite smått. Börjar typ bli sjuk, min lillebrorsa kom hem och hade halsfluss igår, och nu har jag typ ont i halsen och det känns typ som att jag har feber. Men far på skolan, det är väl ändå hyfsat kul där, förutom att vi bara har teoretiska lektioner idag och går till halv 4, men ja, syns!

Nu blir det kallt igen...

Minus 22 ute, i alla fall enligt mamma, usch fy fan... Vill ha sommar!

ska försöka fixa naglarna nu !

emma fixade mina naglar i fredags, dom blev typ asbra! men eftersom det var lite stött här å där så ska jag göra om dom nu, ska göra ungefär likadant, fast andra färger. fingrarna ni ser i ett inlägg lite tidigare är emmas.
ska se sherlock holmes ikväll, såg det förra veckan och den var då grym.
sista inlägget för ikväll, även fast jag ska vara vaken en stund till säger jag väl godnatt nu då, puss!

Solsidan ikväll!

Liverpool vann, pinsamt för Torres. Blir att se solsidan sen, ove sundberg gör serien. Så klockrena skämt det är i den serien! Har gjort svenskan klar, hoppas våran lärare inte tar in den, jag har finfina svar på alla frågor ;) Jag är i stockholm och praoar när sverige spelar mot moldavien, kanske ska få biljetter till matchen, den är dagen efter jag fyller år. Fan vad skoj om jag skulle få fara dit! Hoppas verkligen!

Sitter och ser på barnprogram!

Min lillebror är sjuk, så han sitter och ser på disney channel. Jag har då inge bättre för mig så jag kollar jag också. Fast jag ska försöka övertala han att ändra till fotboll nu, det är ju liverpool mot chelsea! Ska se hur torres klarar sig i chelsea.

känner mig hurtig! ;)

har varit ute och sprungit, det har snöat så jag var gode kall om fötterna när jag kom in. nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag svara på frågorna om det vi har läst i svenskan. efter det ska jag nog vara med nån, om nån är hemma!
ska gå nu, ses!

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

mitt liv har svängt så grymt mke, så hela tiden har det väl varit konstigt jämfört med det som har varit innan.
en av dom konstiga perioderna var nog i höstas, jag slutade vara så grymt blyg och började ta för mig mer, jag var glad hela tiden och hade kul med kompisar varenda kväll! så är det inte nu, nu har alla mina kompisar träningar på oika dagar, vi hinner aldrig vara med varann, jag är glad, men inte lika. men som tur är jag fortfarande framåt och inte så blyg.



bilderna på mig är alltid lika fina!

Godmorgon

Ligger i sängen och försöker ta mig igenom lite av svenska läsläxan vi har till imorgon, det går väl sådär. Senare idag blir det antingen att gå ut och gå med nån, om nån vill följa, annars så far jag ut och springer. Hör av er om nån vill göra nåt, alla som jag brukar vara med har mitt mobilnummer, så det är bara att smsa eller ringa! Hörs!

en slökväll framför tvn

Har suttit framför tvn hela kvällen, först såg jag 22 bullets, som jag skrev om i nåt inlägg tidigare. sen började jag kolla på melodifestivalen, fast det var väldigtväldigt drygt. kommer nog it bli att kolla på nån mer sån för mig.
jag såg bröderna karlsson också. den filmen är så grymt jobbig att se på, dom gör ju bort sig helahela tiden. det blir helt seriöst pinsamt att se den filmen.
jag är grymt trött, ska gå och lägga mig alldeles strax, och ska sova länge imorgon!

förresten, discot igår, det var väl sådär. inte så jättemycket folk, och nästan ingen dansade. men under vissa perioder dansade många, och då var det kul.
men ja, sista inlägget för ikväll, godnatt folket där ute!

Dag 3: En bild på någon i din familj



pappa, gabriel och jag.
Det var på flygplatsen då vi skulle hem från turkiet. jag ser lagomt uttråkad ut, och gabbe ser lite småfarlig ut, men egentligen är han inte det minsta farlig!

22 bullets

Sitter och ser en film som heter 22 bullets. Handlar typ om en man som blir skjuten med 22 kulor i magen. Han överlever, sen blir det en massa annat tjaffs. Egentligen lite för blodig för min smak, alla bara dör hela tiden. Den är inte den sämsta filmen jag har sett, fast verkligen inte den bästa heller. Kan väl rekommendera den för dom som gillar maffia filmer där alla dör. Annars kan man lika gärna se något annat! Puss å hej!

Storstan nu!

Nu ska vi äta frukost, sen blire stan och sen ska vi se då killarna spelar mot damerna!

jag å emma fixar naglarna - vackert!

jag och emma fixar naglarna på varann, vi är då grymma på det. nagelstudio är vårat nästa jobb... nästan.
 


bra bild, jag vet, min webbkamera är sååååå bra!

love the way you lie... det gör jag då fan inte!

love the way you lie, sämsta låttexten nånsin, verkligen.
jag hatar då folk ljuger, själv försöker jag att ljuga så lite som möjligt. enda gången jag ljuger är väl då jag försöker hindra nån hemlighet att komma fram. men att hålla en hemlighet och dra en vit lögn, det är typ tusen gånger bättre än att kasta riktiga lögner i nåns ansikte.

disco ikv!

jag och emma ska på disco på skolan! känns som att det inte kommer komma så mke folk, men struntsamma, jag och emma ska dit, dom coolaste två tjejerna i sverige, lätt att det kommer bli grymt!
efter det kommer emma hit och sover, kommer bli en grymt kul kväll!
kanske ni får nån fin bild då vi är jätteseriösa här och sminkar oss och fixar lite, kanske  bara, får se!
puss på er alla som läser det här, hejs!

Dag 2: En bild på någon du älskar

älskar så grymt många personer, kan verkligen inte ta bara en. alla tjejer i klassen är ju bäst, och alla dom jag brukar vara med som inte går i min klass. men ja, en liten bild på några av dom jag älskar<3



vet, den grymt snygga klassen! det saknas några stycken som jag verkligen älskar.  men här får ni en liten bild i alla fall!

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.



haha, min lilla söta kompis lina, brukar vara med många, men det här är en jag är med lite extra mycket!


30 dagar

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om


typ en liten pepp till mig själv så jag ska komma ihåg att blogga varje dag under en månad, får se om det funkar

.

Mitt hår är HEMSKT ska duscha och se om jag får till det lite. Sen ska jag städa rummet för emmas skull, jag är så snäll! Har då nyss varit på träning, det gick rätt så bra förutom att mina benhinnor barkade som fan och ville inte alls vara med då jag sprang, det blir väl att börja använda linement igen, usch å fy, svider så in i helvete! Jamen hörs sen, tjaoo B-)

träning nu!

ska och träna nu, känner inte alls taggen för det nu, men det kommer bli kul så fort man har kommit dit, bara så ni vet så skrev jag första meningen i förra inlägget, men inte andra. jaja ha en bra da' :D

Maris goes happyface, then sadface, then happyface again!

Jag sitter och pluggar engelska i uppis, har uppsats om 20 min. Hej amandas blogg! Hon är gode duktig på att blogga nuförtiden :d have a nice day människor!

mitt rum ät en total katastrof!

ska på skolan alldeles strax, efter skolan är det träning och sen måste jag verkligen städa rummet...
halva min garderob är typ på golvet och en hög på stolen. usch, engelskauppsats idag, det kommer gå piss, menmen...

hörs senare, tjingeling ;*

Grattis alla kusiner!

Har just varit på kalas hos mina kusiner. vi spelade fifa, jag var helt klart kung på det. eller det beror på hur man ser det...
påvägen dit pluggade jag lite engelska, eftersom vi ska skriva en uppsats om amerika imorgon. får hoppas det går bra, önska mig lycka till!
har sovmorgon imorgon också, eftersom våran hk olyckligtvis hade blivit inställd. oj vilken skön vecka!
på fredag ska jag och emma på disco och så sover hon hos mig efter det. på lördagen ska vi och se kilarnas länslag spela match mot damerna, efter det ska vi på stan.
ja, men kanske ses sen, tycker jag har varit rätt så duktig på att blogga nu.



haha, tycke bloggen blev lite tråkigt utan bilder, så tog nån från gran canaria för två år sen!:)

skolan nu

ska till skolan nu, har sovmorgon eftersom jag spelar fotbollpå skolan och det är efter skoltid. jäkligt slapp dag, sovmorgon till 10, film till lunch, en lektion, fotboll och sen blir det nog att fara på stan med emma.
nu ska jag gå och packa lite saker och sen går jag till skolan,hejs!

Nu kommer lina bli stolt över mig!

Lina, du har tjatat i ungefär 4 månader att jag har dålig uppdatering och att du har läst mitt senaste inlägg en miljard gånger! nu får du et nytt inlägg att läsa.
Jag fick bara nån helt konstig idé att jag skulle börja blogga igen. men om jag känner mig själv rätt så kommer inte det hända. seriöst, hela min blogg är ju inlägg om att jag ska börja blogga igen. men jag håller ju dom löfterna i kanske.. ja, 2 dagar?

idag så spelade vi då snöruby på gympan, höll fan på att frysa ihjäl sen. sen var det då en lång å tråkig dag då inget hände. då vi gick hem var det då krig mellan tjejerna och killarna, tjejerna vann, såklart! nog för attvi var tre st fler, menmen...
jag var då tvungen byta byxor då jag kom hem, dels för att dom var genomblöta, och så för att jag ska på teater snart, och jag ska inte ha mjukisbyxor på mig igen, har typ haft det varje gång, men älskar man mjukisbyxor så gör man.

har inga blder på den här datorn, ork it starta min så har mamma och pappas :)

RSS 2.0